Λίγα λόγια για εμάς …

   Η Έδρα μας βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης. Εμπορευόμαστε και διανέμουμε μια μεγάλη ποικιλία από ετικέτες οίνων, μικροζυθοποιίας και αποσταγμάτων.  Εγγύηση μας η πολυετής γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο των οίνων και ποτών.

Υπηρεσίες Χονδρεμπορίου

– Καθημερινή διανομή και παράδοση στα καταστήματα των συνεργατών μας.                

Μεγάλη συλλογή ετικετών από οίνους, μικροζυθοποιίες και παραδοσιακά αποστάγματα.

– Υποστήριξη και δημιουργία για λίστες κρασιού και μπίρας.

– Εξατομικευμένη εκπαίδευση προσωπικού των συνεργατών μας στις γενικές αρχές της γευσιγνωσίας, του σερβιρίσματος και συμπεριφοράς προς τον πελάτη – καταναλωτή.

  Υπηρεσίες Λιανεμπορίου

   Στην έδρα μας λειτουργεί εκθεσιακός χώρος ο οποίος προσφέρει την δυνατότητα στον επισκέπτη να επιλέξει από ένα πλήθος προϊόντων στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

eshop για να επιλέξετε προιόντα απο μια δυναμική λίστα που ενημερώνεται συνεχώς για να παραλαμβάνεται τις επιλογές σας στην πόρτα σας χωρίς χρέωση μεταφορικών – βάση όρων για την Πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Γευσιγνωσίες –  Οινοβραδιές

   – Διοργάνωση γευσιγνωσιών με παραγωγούς απο ολη την Ελλάδα στο φυσικό μας κατάστημα στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Κρήτης.

– Οινοβραδιές σε επιλεγμένα καταστήματα συνεργατών μας με σκοπό την προώθηση των Ελληνικών οίνων με ειδικές προσφορές και εκπλήξεις για τους φίλους-πελάτες.

Ενημέρωση

 Εγγραφείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε έγκαιρα για τις προσφορές και τις εκδηλώσεις μας.

 Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε για περισσότερα …

Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Κρήτης 71601 οδός γ’

Τηλ: 2810  34.35.41   Δευτ. – Σαβ.  09.00 – 14.00

Ηλιάδης Νίκος  6937 26.55.82

website: www.enopolio.gr

email: sales@enopolio.gr