Λίγα λόγια για εμάς …
Η Έδρα μας βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης. Εμπορευόμαστε και διανέμουμε μια μεγάλη ποικιλία από ετικέτες οίνων, μικροζυθοποιίας και αποσταγμάτων. Εγγύηση μας η πολυετής γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο των οίνων και ποτών.
Καθημερινή διανομή και παράδοση στα καταστήματα των συνεργατών μας.
– Μεγάλη συλλογή ετικετών από οίνους, μικροζυθοποιίες και παραδοσιακά αποστάγματα.
– Υποστήριξη και δημιουργία για λίστες κρασιού και μπίρας.
– Εξατομικευμένη εκπαίδευση του προσωπικού των συνεργατών μας, στις γενικές αρχές της γευσιγνωσίας, του σερβιρίσματος και συμπεριφοράς προς τον πελάτη – καταναλωτή.
Στην έδρα μας λειτουργεί εκθεσιακός χώρος ο οποίος προσφέρει την δυνατότητα στον επισκέπτη να επιλέξει από ένα πλήθος προϊόντων στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.
e-shop
Eπιλέξετε προϊόντα από μια δυναμική λίστα που ενημερώνεται συνεχώς για να παραλαμβάνετε τις επιλογές σας στην πόρτα σας χωρίς χρέωση μεταφορικών – βάση όρων για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.
Υπηρεσίες Χονδρεμπορίου
Υπηρεσίες Λιανεμπορίου
Γευσιγνωσίες – Οινοβραδιές
Διοργάνωση γευσιγνωσιών με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα στο φυσικό μας κατάστημα στη
Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Κρήτης.
Οινοβραδιές σε επιλεγμένα καταστήματα συνεργατών μας με σκοπό την προώθηση των Ελληνικών οίνων με ειδικές προσφορές και εκπλήξεις για τους φίλους-πελάτες.
e-νογευσιγνωσίες
Προσαρμοζόμενοι στα νέα επικοινωνιακά δεδομένα οι καθιερωμένες συναντήσεις μας θα γίνονται πλέον διαδραστικά από το πλατό του e-nopolio στις οθόνες σας ! Με τις e-νογευσιγνωσίες συνεχίζουμε την εξερεύνηση των γευστικών αποκαλύψεων.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε έγκαιρα για τις προσφορές και τις εκδηλώσεις μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε για περισσότερα …

 

Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Κρήτης 71601 οδός γ’

Τηλ: 2810  34.35.41   Δευτ. – Σαβ.  09.00 – 14.00

Ηλιάδης Νίκος  6937 26.55.82

website: www.enopolio.gr

email: sales@enopolio.gr