Πάρτε μέρος σε μια μοναδική διαδραστική εμπειρία παρέα με την Μαρία Ταμιωλάκη και τον Δημήτρη Μανσόλα.

Δοκιμάζουμε 5 ετικέτες της HETERO WINES και ανταλλάσουμε τις γευστικές μας ανακαλύψεις την

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:00

Για πληροφορίες, συμμετοχές επικοινωνήστε:

6937 26.55.82  –  Ηλιάδης Νίκος

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, με ευχές για υγεία και ασφάλεια, ξεκινάμε την πρώτη μας

e-νογευσιγνωσία ..

Χαλαρώστε μπροστά στις οθόνες σας και ξεκινάμε..

 Θα παρουσιαστούν και οι 5 ετικέτες της ETERO WINES τις οποίες θα παραλάβετε στο ειδικό “e-nokit” συνοδευόμενο με τις απαραίτητες οδηγίες για την διεξαγωγή της εκδήλωσης.

  •  Τεχνικά η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με την εφαρμογή ZOOM. Μπορείτε να την εγκαταστήσετε δωρεάν στην συσκευή σας. (Θα υπάρχουν οδηγίες στο e-nokit).
  •  Προβλέπεται ένας συγκεκριμένος αριθμός συμμετεχόντων για την μεγιστοποίηση της διαδραστικότητας και της επικοινωνιακής ποιότητας.
  •  Υπάρχει συμβατότητα με όλες τις τηλεπικοινωνιακές συσκευές. (Κατά προτίμηση Φορητός ή επιτραπέζιος Η/Υ).
  •  Με την εγγραφή σας στο enopolio και την αγορά του e-nokit θα λάβετε με email τον κωδικό συμμετοχής προκειμένου να ενεργοποιηθεί η σύνδεση σας την καθορισμένη ώρα της εκδήλωσης.  Εγγραφείτε εδώ.
  •  Αν αντιμετωπίζετε δυσκολία με την διαδικασία εγγραφής κανένα πρόβλημα! τήν αναλαμβάνουμε εμείς.
  •  Είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης; Προχωρήστε στην αγορά του e-nokit.

 Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε απορία ή συμπληρωματική πληροφορία.

Καλή e-νοαπόλαυση !!

Το e-nokit HETERO το παραλαμβάνετε χωρίς έξοδα αποστολής:

– Ηράκλειο Κρήτης και ευρύτερη περιοχή παράδοση στον χώρο σας.

– Αθήνα: Με ιδιοπαραλαβή από Πρακτορείο Αθήνας.

Θεσσαλονίκη: Με ιδιοπαραλαβή από Πρακτορείο Θεσσαλονίκης.

 Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα υπάρξει επικοινωνία για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

 

     Η Hetero (ετερό) Wines ιδρύθηκε το 2018 από τον Δημήτρη Μανσόλα και τη Μαρία Ταμιωλάκη με διττή δραστηριότητα: Wine Coaching σε οινοποιεία και εταιρίες με εμπορική παρουσία στο χώρο του κρασιού. Gypsy Winemaking: παραγωγή κρασιών σε περιοχές της Ελλάδας που έχουν επιλεχθεί για τη μοναδικότητα και οινοποιητική αξία τους. Αξιοποιώντας τις εγκαταστάσεις επιλεγμένων οινοποιείων της κάθε περιοχής, η Hetero Wines έχει την πλήρη επιστασία όλων των σταδίων της παραγωγικής διαδικασίας και εξασφαλίζει ότι εκφράζονται στο έπακρο το οικοσύστημα και το “terroir” της περιοχής.

     Ο Δημήτρης Μανσόλας και η Μαρία Ταμιωλάκη γνωρίστηκαν το 2001 στο Πανεπιστήμιο του Bordeaux, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους για το Εθνικό δίπλωμα οινολογίας. Ο Δημήτρης είχε μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές Γεωπονίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ενώ η Μαρία, ορμώμενη από την επαγγελματική σχέση της οικογένειάς της με το κρασί, βρισκόταν ήδη στην πόλη του οίνου για σπουδές Βιολογίας.Το επαγγελματικό κεφάλαιο του Δημήτρη άνοιξε όταν επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το τέλος των σπουδών του το 2002, σε επώνυμο οινοποιείο της Δράμας. Η συνέχεια κατέγραψε μία επταετή καριέρα συμβούλου σε θέματα οινοποίησης και αμπελουργίας για πρωτοπόρα και ποιοτικά κτήματα κυρίως της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και μία μονοετή συνεργασία με Ελληνοκινεζικών συμφερόντων εταιρία.

     Η Μαρία, μετά το τέλος των σπουδών της, εργάστηκε ως οινολόγος στο ιστορικό οινοποιείο Haut Brion. Ο κύκλος παραμονής της στο Bordeaux έκλεισε το 2003 όταν προσλήφθηκε στη Συνεταιριστική Ένωση Ηρακλείου. Σύντομα όμως ενσωματώθηκε στο οικογενειακό οινοποιείο Ταμιωλάκη, όπου επωμίσθηκε την παραγωγή και εμπορική προώθηση των κρασιών.Οι επαγγελματικές ροές του Δημήτρη και της Μαρίας διασταυρώθηκαν το 2011 όταν ανέλαβαν εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση του οικογενειακού οινοποιείου. Αποτέλεσμα της 8ετούς συνύπαρξης τους ήταν ο επαναπροσδιορισμός της εμπορικής ταυτότητας του οινοποιείου που, μαζί με την υψηλή ποιότητα κρασιών, ταξίδεψαν την «Ρους Οινοποιία Ταμιωλάκη» σε σημαντικές αγορές του εξωτερικού και την καθιέρωσαν μεταξύ των κορυφαίων εκπροσώπων της “new age” εποχής του Κρητικού Αμπελώνα. Η Hetero Wines είναι το νέο τους επαγγελματικό εγχείρημα.

    Η συνέχεια στις φιάλες σας ..

    • Πιο καλή η μοναξιά; ή με την αγαπημένη μας παρέα; αν επιτρέπεται! (μοιράζουμε και το κόστος..).
    • Δεν πίνουμε! Δοκιμάζουμε ..
    • Δεν αγχωνόμαστε οι προνομιακές τιμές θα μείνουν ..
    • Βάζουμε τα μωρά για ύπνο ..
    • Τα ενήλικα μωρά επιτρέπονται ..                                                                                                                                                                                                                          εις e-γείαν
    Στιγμιότυπα